4Siiri Pulkkinen(2004)
10Alina Hurttala(2004)
13Maisa Asikanius(2004)
14Karoliina Fyhr(2004)
16Minela Klapuh(2004)
18Annukka Laitinen(2004)

Joukkuetta valmentaaPasi Välimäki
 Joukkueen johtoTiina Pirttioja

Etelä 2 -joukkue: Alina numero 10, Pihla numero 12 ja Viivi numero 7

B-tyttöjen alue SM-turnaus

B-ikäisten alue SM-turnaus pelattiin 24.-26.5.2019 Pohjoisen alueella Kuusamossa. Etelä 2 -joukkueessa pelasi kaksi Perttulan Tähden tyttöä: Alina Hurttala ja Pihla Repo sekä tulevan kauden uusi pelaajavahvistus Viivi Laurila.

Alkulohkossa tyttöjen edustama joukkue pelasi yhteensä neljä peliä, joista se valitettavasti hävisi kaikki. Joukkue ei tässä vaiheessa vielä pelannut yhteen ja näin edessä oli ottelu sijoista 9-10. Pelillistä kehitystä kuitenkin viikonlopun aikana tapahtui ja sunnuntain peli Itä 2 vastaan sujui jo huomattavasti paremmin ja päättyi Etelä 2 voittoon. Näin tuloksena oli 9. sija.

Pronssia voitti hienosti Etelä 1 -joukkue ja kultaa odotetusti Länsi 1 sekä hopeaa Lounas 2.

Minela takana kolmas vasemmalta, Essi edessä toinen vasemmalta.

TUL:n tytöille kultaa Virossa

9. - 12.5 Virossa Tartossa pelatussa Duo Volley Cupissa Essin ja Minelan edustama TUL:n B-tyttöjen liittojoukkue voitti kultaa. TUL:n joukkueita oli mukana kaksi ja kakkosjoukkue sijoittui neljänneksi. Lisäksi mukana oli neljä muuta joukkuetta Virosta, Latviasta ja Venäjältä.

Onnittelut joukkueelle hienosta saavutuksesta!

Sijoituspelit Perttulassa

Tyttöjen kausi päättyi hienoon kotiturnaukseen keväisenä lauantaina 6.4 Keudan kotisalissa. Turnaus oli samalla seuran 50-vuotisen historian juhlaturnaus, joten ennätyspäisen kannustajajoukon edessä tytöt pelasit kaksi hienoa voittoa kolmessa pelissä, ainoastaan Blues Volley pääsi yllättämään vajaamiehisenäkin hienoa yhteispeliä pelaanneen Tähden joukkueen. Hämeenlinnan Pallokerhosta tytöt ottivat kovan taistelun jälkeen voiton kolmen erän maratonkamppailussa ja Piikkiön Kehitys kaatuikin sitten jos helpohkosti suoraan kahdessa erässä.

Sijoitus tämän kauden valtakunnansarjassa on 31-32 (kaikkiaan 118 joukkueen sarjassa) eli hieno kausi tytöillä takana, tästä on hyvä jatkaa ensi syksynä B-tyttöjen sarjaan.

AM-kisat Kausalassa

C-tytöt joutuivat kovaan seuraan 9.3. pelatuissa aluemestaruuskisoissa, sillä Kausalaan oli kokoontunut Etelän alueen kuusi parasta joukkuetta. Alkulohkossa tyttöjämme vastassa olivat PuMa Volleyn 1-joukkue sekä kotijoukkue Kausala 1. PeTän tytöt olivat altavastaajia molemmissa otteluissa ja kaksi häviötä tarkoitti pelaamista sijoista viisi ja kuusi. Sijoitusottelu Haminan Arsia vastaan alkoi lupaavasti ja ensimmäinen erä hienolla yhteispelillä PeTälle. Arsi kuitenkin paransi peliä toisessa erässä ja vei sen nimiinsä selvällä piste-erolla. Edessä oli siis kolmas ja ratkaiseva erä, jonka myös Arsi vei vakuuttavalla pelillä nimiinsä ja koko ottelun 2-1 (23-25, 25-18, 15-10). PeTän sijoitus oli siis kuudes näissä mestaruuskisoissa, yhteensä Etelän alueella pelaa 21 C-tyttöjoukkuetta.

Somerolla pelasivat (takana vas.) Minela, Maisa, Pihla, Siiri ja Annukka sekä (edessä vas.) Essi ja Alina

2. pooli Somerolla

C-tyttöjen lohko  F6 pelattiin lauantaina 17.11 Somerolla. Mukana olivat emäntäjoukkue SoPa C2, PuMa C3 ja EsLe C1.

Tähden tytöt esittivät hienoa lentopallo-osaamista läpi päivän ja voittivat kaikki ottelunsa upeasti 2-0.

Lohkovoitto toi 1. sarjapaikan ensi kierrokselle, joilloin vastaan tulevat Loimaan Jankko kahden joukkueen voimin sekä Lapin Narvi-Pallo Raumalta.

Onnittelut tytöille hienosti pelatusta turnauksesta!

Alinan tyylinäyte pelissä Hämeenlinnaa vastaan

1. pooli Perttulassa

Kauden ensimmäinen pooli-turnaus pelattiin kotiturnauksen merkeissä syysloman päätteeksi sunnuntaina 21.10 ja vastustajina olivat Salpis Hollolasta, Hämeenlinnan Pallokerho CT Musta sekä Haminan Arsi 1.

Päivän ensimmäinen ottelu pelattiin Salpiksen tyttöjä vastaan. Hollolalaiset olivat altavastaajina tässä kamppailussa ja Tähden tytöille helppo avausvoitto 2-0 (25-9, 25-7).

Hämeenlinnan Pallokerhoa vastaan peli oli tasaisempaa ja vierailijat olivatkin yllättää huonoa peliä esittäneen emäntäjoukkueen, mutta väkisin väänsivät PeTän tytöt ottelun itselleen kuitenkin suoraan kahdessa erässä 2-0 (25-18, 25-21).

Pitkän päivän päätteeksi kohdattiin ennalta kovimmaksi vastukseksi arvioitu Arsi 1. Ottelu alkoi PeTäläisiltä takkuillen ja Arsi karkasi jo 0-5 johtoon, mutta sitten kotijoukkue aloitti kirimisen - ensin rinnalle ja suoraan ohi - ja niinpä hienolla yhteispelillä voitettiin ensimmäinen erä komeasti 25-18. Toinen erä alkoi tasaisemmin mutta kun Tähden tytöt eivät saaneet vastustajan kovia syöttöjä nousemaan passarille, vei Arsi toisen erän helpohkosti 11-25. Tarvittiin siis kolmas erä voittajan ratkaisemiseksi. Siitä muodostuikin jännittävä ja tasainen taisto, jossa molemmat joukkueet pelasivat hienoa ja uhrautuvaista lentopalloa. Lopussa Arsi kuitenkin vei kaksi viimeistä pistettä tasatilanteessa 14-14 ja näinollen koko ottelun 1-2.

PeTälle hieno toinen sija turnauksessa, jolla varmistettiin paikka samassa lohkossa myös ensi kierroksella. Seuraava sarjaturnaus pelataan kuukauden päästä Somerolla ja silloin kohdataan SoPan lisäksi EsLe C1 ja Puma C3.

Etelä 2 -joukkue, Pihla numero 12 ja Alina numero 9.

C-tyttöjen alue SM-turnaus

C-ikäisten alue SM-turnaus pelattiin 7.-9.9.2018 Pohjoisen alueella Rovaniemellä. Etelä 2 -joukkuueessa pelasi kaksi Tähden tyttöä: Alina Hurttala ja Pihla Repo.

Alkulohkossa tyttöjen edustama joukkue pelasi yhteensä neljä peliä, joista se voitti kolme. Puolivälierissä kaatui Itä 1 suoraan 2-0 ja näin oli varmistettu paikka neljän parhaan joukossa.  Välierässä vastaan tuli Lounas 2, joka vei voiton tiukassa kamppailussa 2-0 ja eteni loppuotteluun - Etelä 2:lla edessä siis ottelu sijoista 3-4.

Pronssi-ottelussa Pohjoinen 1 oli vahvempi ja vei selvän voiton, Etelä  2 -joukkuueen sijoitus siis hienosti neljäs. Kultaa voitti Länsi 1 ja hopealla Lounas 2.

Uusi kausi alkoi

Tytöt ovat aloittaneet uuden kauden saliharjoittelun Perttulan Keudalla (Lopentie 20, Nurmijärvi). Joukkue pelaa tulevalla kaudella liiton C-tyttöjen sarjassa sekä Etelä-Suomen naisten paikallissarjassa yhdessä A-tyttöjen kanssa.

Mukaan mahtuu lisää 2004-2005 syntyneitä lentistyttöjä - ota rohkeasti yhteyttä Pasiin tai Tiinaan tai tule Keudalle katsomaan meitä (ma klo 18, ke klo 18:30, pe klo 18:30).