17Emma Tossavainen(2001)
24Jessica Metso(2002)

Joukkuetta valmentaaTiina Hurttala
 Joukkueen johtoNina Moilanen

Joukkue koostuu Nurmijärvellä ja lähikunnissa asuvista pelaajista, jotka ovat olleet lajin parissa jo useamman vuoden ajan. Tytöt pelaavat kauden aikana liiton A-tyttöjen sarjassa sekä Etelä-Suomen naisten paikallissarjassa yhdessä C-tyttöjen kanssa.

TUL:n joukkueelle pronssia Tartossa

Aleksandra edusti Suomea TUL:n liittojoukkueessa 9-12.5 Virossa Tartossa pelatussa Duo Volley Cupissa (2000 - 2003 syntyneet). Suomen joukkue sijoittui turnauksessa upeasti pronssille (mukana yhteensä kuusi joukkuetta Suomesta, Virosta ja Latviasta).

Onnittelut joukkueelle hienosta saavutuksesta!

LeKin hyökkäyksen puolustaa Senni

Sijoitusturnaus Puistolassa

Kauden viimeinen turnaus pelattiin lauantaina 27.4 Puistolan Urheilutalolla. Joukkue pelasi sarjan sijoista 29-32 yhdessä PuMan, Kapon ja Lekin kanssa. Vajaamiehisenä matkassa ollut joukkue ei saanut parasta pelivirettään esiin päivän aikana, joten tuloksena yksi voitto (PuMasta) ja kaksi tappiota. Lopullinen sijoitus kauden päätteeksi oli 31. (sarjassa pelasi yhteensä 36 joukkuetta).

Kiitos tytöille, valkuille ja tukijoukoille antoisasta kaudesta ja hyvää kesää kaikille! Syksyllä taas jatketaan sarjapelien merkeissä.

Välieräturnaus Perttulassa

Lauantaina 9.3 pelattuun turnaukseen vieraiksi saapuivat kolme joukkuetta Pirkanmaalta eli LP Kangasala, Lempäälän Kisa ja Akaan A-Volley. Tähden tyttöjen päivä alkoi ottelulla tuttuja A-Volleyn tyttöjä vastaan. Joukkue oli kohdattu kauden aikana jo kolmasti ja voitot edellisistä kohtaamisista olivat tulleet PeTälle, joten ennakko-odotukset olivat suuret lähdettäessä päivän ensimmäiseen peliin. Ottelusta muodostuikin tiukka ja A-Volley taisteli hienosti loppuun asti mutta tasaisen ottelun vei lopulta kotijoukkue suoraan kahdessa erässä 2-0 (26-24, 25-23).

Päivän toinen peli ei sitten sujunutkaan PeTän osalta odotetulla tavalla. Lempäälän Kisa johti peliä alusta asti vahvalla esityksellä ja vei selvän voiton PeTän sortuessa lukuisiin virheisiin. Ottelu selkeästi LeKille 2-0 (25-13, 25-16).

Viimeisessä ottelussa Kangasalan joukketta vastaan Tähden tytöt saivat taas pelinsä kulkemaan ja löysivät ilon tekemiseen. Senni Hurttala ja Anna Nurmes pelasivat vakuuttavasti yleispelaajan paikoilla, Anna-Mari Moilanen pyöritti monipuolista passipeliä, Saara Sihvo ja Jessica Metso hoitivat keskipelaan roolit takuuvarmasti, Oona Laakso kantoi vastuun liberon tontista ja Aleksandra Murto pelasi varman hakkuripelin - hienolla yhteispelillä kotijoukkueen komea 2-0 voitto päivän päätteeksi eräpistein 26-24, 25-12.

Kausi jatkuu vielä huhtikuussa pelattavilla sijoituspeleillä, jolloin vastassa ovat KaPo Karkkilasta, LeKi ja PuMa Bt.

taas mennään....

4. pooli Akaan Viialassa

Puman ja EsLen A-B-ikäisistä koottu joukkue oli päivän ensimmäinen vastus kauden viimeisessä pooli-turnauksessa lauantaina 26.1. PeTän tyttöjen peli kangerteli alussa mutta parani loppua kohden, joten voitto PuMa Bt 2 -joukkueesta 2-1 (23-25, 25-14, 15-8).

Heti perään pelattiin ottelu vanhaa tuttua KaPoa vastaan. Karkkilan tytöt määräsivät tahdin PeTän sortuessa osaamistaan heikompaan suoritukseen ja helppo voitto KaPolle 2-0 (25-10, 25-16).

Päivän päätteeksi oli vielä ottelu kotijoukkue A-Volleytä vastaan. Akaan tytöt pelasivat hyvät ottelut PuMaa ja KaPoa vastaan, mutta terävin puhti taisi olla jo käytetty sillä kotijoukkue sortui lukuisiin virheisiin ja PeTälle helppo voitto päivän päätteeksi 0-2(14-25,16-25).

3. pooli Tampereella

Lauantaina 15.12 matkattiin Tampereelle Messukylän Tovereiden emännöimään sarjaturnaukseen. Pelipaikkana oli hieno Tesoman palloiluhalli, jossa lentistyttöjen lisäksi kisailivat nuoret koripallojuniorit hallin kahdessa muussa lohkossa - vilinää siis riitti hallin täydeltä. PeTän tyttöjen ensimmäinen peli oli LP-Kangasalaa vastaan ja siitä muodostuikin jännittävä ja tasainen peli. Kaksi erää mentiin rinta-rinnan loppuun asti ja hienosti Tähden tytöt taistelivat molemmat erät voitokseen loppumetreillä - upea 2-0 voitto siis päivän alkajaisiksi LPK:stä (27-25, 28-26).
Päivän toinen peli pelattiin MesToa vastaan ja myös siinä tyttöjemme peli kulki hienosti, selkeä voitto vastustajasta 2-0 (25-21, 25-19).
Viimeinen ottelu Kalevan Lentopalloa vastaan ratkaisisi, kumpi joukkueista nousisi ylempään lohkoon. Ensimmäinen erä alkoi PeTän osalta hyvin mutta sitten vastustaja sai pelivireen päälle ja vei erän 25-19. Toinen erä oli ensimmäisen toisinto eli hyvän alun jälkeen PeTän peli hajosi ja vastustaja karkasi erä- ja otteluvoittoon numeroin 25-13. KaLe siis nousi ylempään lohkoon ja PeTän tyttöjen pelit jatkuvat tammikuussa samassa lohkossa.

AM-kisat Kouvolassa

Kouvolan Lentopallo -57 emännöi Etelän alueen mestaruuskilpailuja itsenäisyyspäivänä Utti-hallissa. Mukana oli neljä A-tyttöjoukkuetta ja turnaus pelattiin kaikki-kaikkia vastaan periaatteella. PeTän tyttöjen peli ei missään vaiheessa yltänyt osaamistaan vastaavalle tasolle vaan kaikki ottelut hävittiin suhteellisen huonolla pelillä 2-0. Aluemestaruuden vei hyviä pelejä pelannut PuMa2, hopelle ylsi KoLe-57 ja pronssia sai KaPo.

2. pooli Karkkilassa

Syksyn toinen pooli-turnaus pelattiin kolmen joukkueen voimin Karkkilan hienossa liikuntahallissa lauantaina 24.11. Vastassa olivat kotijoukkue Karkkilan Pojat sekä edellisestä turnauksesta tuttu Akaan A-Volley. Petän tyttöjen peli kulki kohtuullisesti mutta kuitenkin aikalailla takerrelen - parasta virettä ei vaan saatu päälle koko päivänä ja näinollen myös tulos jäi sen mukaiseksi: KaPolle hävittiin 2-1 (25-12, 18-25, 25-15) ja A-Volley voitettiin niukasti 2-1 (25-14, 25-17, 23-25).

Sennin puolustus ottelussa Passareita vastaan

1.pooli Perttulassa

Kauden ensimmäinen kotiturnaus pelattiin lauantaina 3.11 kotisalissa Perttulan Keudalla. Koska kyseessä oli kolmen joukkueen lohko, pelattiin kaikki ottelut kolmen erän mittaisina. Aamun ensimmäinen peli pelattiin PeTän ja Akaan A-Volleyn kesken. Tähden tytöt pelasivat hyvää ja varmaa peruspeliä ja se tuotti hienon voiton 3-0 (25-16, 25-21, 25-15).

Päivän toinen peli Mikkelin Passareiden ja A-Volleyn välillä oli tiukkaa ja tasaista mutta Passarit veivät kovilla syötöillä ja hyökkäyksillä kaikki erät (27-25, 25-19, 25-22).

Kolmas peli PeTän ja Passareiden välillä oli kaksi erää tiukkaa ja tasaista - PeTä vei ensimmäisen erän ja Passarit toisen. Kolmas erä siis ratkaisisi, kumpi joukkueista nousisi E-lohkoon seuraavassa poolissa. Erän alku oli tasaista ja jokaisesta pallosta taisteltiin puolin ja toisin loppuun asti. PeTän tyttöjen ote kuitenkin kirposi ja Passarit kiri selvään johtoon ja vei erän lopulta helpohkosti nimiinsä. Ottelu siis Passareille 2-1 (27-25, 19-25, 14-25).

Annan vastaanotto pelissä SoPaa vastaan

Sarjakauden alku

Kauden ensimmäiset sarjapelit pelattiin lauantaina 22.9 Somerolla tasonmittausturnauksen merkeissä. Vastukset olivat Tähden tytöillä kovia heti näin kauden alkajaisiksi: ensin verkon toiselle puolelle asteli liigapelaajia vilisevä LP Viesti ja heti perään toinen kova vastus eli emäntäjoukkue Someron Pallo.

Otteluun LP Viestiä vastaan lähdettiin ennakkoluulottomasti. Hyvä asenne ja rohkea peli tuotti hienon tuloksen vaikka tasoero joukkueiden välillä olikin suuri. Viesti vei kaikki kolme erää selvästi mutta hyvää yhteispeliä pelanneet Tähden tytöt saivat ottelussa kokoon hienot 37 pistettä (17-25,8-25,12-25).

SoPaa vastaan ei sitten peli enää kulkenutkaan, vaikka vastus oli Viestiä astetta helpompi - lienikö jännittävä ensimmäinen peli vienyt kaiken latauksen tytöistämme. SoPa vei siis helposti kaikki kolme erää Tähden tyttöjen jäädessä altavastaajan asemaan (13-25,6-25,11-25).

Vauhtia kauteen lähdetään hakemaan 1.poolissa F-lohkosta, jossa vastustajina marraskuun alussa ovat A-Volley Akaasta ja Mikkelin Passarit.

Tulospalvelu kaudelta 2018-2019 löytyy täältä.