C-tytöt

Muistoja Vaasan Powerista kesäkuussa 2015

Emma, Mirja, Anna-Mari ja Saara sekä Ada, Ella, Aksu, Kia ja Senni

Turnauksessa Lempäälässä

C-tytöillä oli tiukat pelit lauantaina 31.1.2015 Lempäälässä. Pelattiin C-tyttöjen 1-sarjan turnausta ja vastaan asettuivat Lempäälän Kisa, Salon viesti (sininen) sekä Someron Pallo.

Salon Viesti oli kohdattu aikaisemminkin ja tiedettiinkin, että luvassa tulisi olemaan vauhdikasta pallonpelaamista. Ensimmäinen erä alkoikin tiukalla väännöllä, mutta Salo vei erän kotiin. Toisen erä oli myös Salon hallinnassa ja näin peli Salolle numeroin 2-0.

Toiseen peliin asettui vuotta vanhempien joukkue LeKi-00, jota vastaan oli pelattu syksyn harjoitusturnauksessa.

Tämäkin peli oli pitkälti vastustajan hallussa ja näin voitto LeKille numeroin 2-0.

Kolmanteen peliin lähtikin jo sitten sisuuntunut Petä. Näin Someron Pallo kaatui selkein numeroin 2-0.

Turnauksesta tuli kolmas sija ja jatkopelit ovatkin sitten aluesarjassa, josta taasen yritetään paluuta takaisin 1-sarjaan.

Turnauksessa pelasivat: Anna-Mari Moilanen, Aleksandra Murto, Kia Säteri, Emma Tossavainen, Ella Häsä, Mirja Kauhanen, Saara Sihvo, Mette Kaleton, Ada Välimäki ja Senni Hurttala.

Turnauksessa Puistolassa

10.1. 2015 Puistolassa oli tyttöjä vastassa Puman Spike -tytöt, Rauman Lapista NarPa ja Kosken Kaiku (KoKa). C-tyttöjen pelattava lohko oli 1-sarjan toinen lohko, eli näissä peleissä taisteltiin paikasta 1-sarjassa.

Ensimmäisessä pelissä Petää vastaaan asettui Puman Spike -joukkue. Spiken joukkueessa pelaa monta tuttua tyttöä, joihin olemme tutustuneet niin aikaisemmissakin peleissä kuin Minimaajoukkuekuvioissa. Ja juuri tästä syystä ilmassa oli reilusti jännitystä. Ensimmäisessä erässä Petän tytöt pitivät hermot hyvin kurissa ja ottivat reilun erävoiton 25-15. Erässä vahvaa suorittamista esittivät Emma Tossavainen ja Mirja Kauhanen.
Toinen erä alkoikin jo vähän alavireisissä tunnelmissa, vaikka oli jo yksi erävoitto taskussa. Peliä ei oikein saatu käyntiin missään vaiheessa, vaikka passari Anna-Mari Moilanen jakelikin hienoja passeja kaikille pelaajille. Toinen erä hävittiin numeroin 22-25.

Kolmanteen erään lähdettiin tiukalla asenteella. Ada Välimäki teki loistavia sijoituksia vastustajan 4-kulmaan. Peli eteni tasatahtiin, puolin ja toisin oli hienoja suorituksia ja mahtavaa taistelua. Valitettavasti Puma oli tälläkertaa parempi luvuin 16-14 eli Petä hävisi pelin numeroin 2-1.

Toisena joukkueena vastaamme asettui Koka. Tämä joukkue oli suhteellisen tuntematon vastustaja. Koka näytti jo pelin ensimetreiltä joukkueensa vahvuuden ja tämä oli voimakas 4-paikan lyönti. Kokan joukkueessa oli monta tasaväkistä, hyväkätistä pelaajaa ja tällä kertaa emme saaneet heidän hyökkäystä puolustettua. Ensimmäinen erä hävittiin numeroin 13-25. Toisessa erässä Petäkin heräsi peliin mukaan. Taistelupallojen jälkeen hävisimme kuitenkin tämänkin erän numeroin 21-25. Tässäkin pelissä Aleksandra Murto osoitti monipuolisuutensa pelaamalla sekä hakkurin että yleispelaajan paikalla.

Viimeiseen peliin NarPaan vastaan tytöillä olikin jo runsaasti latausta, sillä tämän pelin voitolla Petällä oli mahdollisuus säilyttää sarjapaikka ja varmistaa lohkon kakkossija. Hyvä lataus näkyi tyttöjen pelissä, Senni Hurttala paukutteli iskulyöntejä vastustajan kenttään tasaiseen tahtiin. Mette Kaleton pelasi varmasti yleispelaajana ja varmisti erävoiton numeroin 25-17. Toinen erä jatkui samaan malliin Petän hallinnassa. Saara Sihvon torjunnasta oli vastustajan vaikea päästä läpi ja Ellä Häsä takoi kolmesta metristä palloa kenttään. Joten toinenkin erä Petälle numeroin 25-20.

Pelit menivät sarjassa hyvin ristiin, mutta viimeisen selkeän voiton ansiosta Petän C-tytöt jatkavat pelejään 1-sarjassa.