C-D-tytöt

Kisapassit väritettyinä

Power Cup

Kauden päätteeksi osallistuttiin 8.-11. kesäkuuta Power Cup -turnaukseen Vantaalla C-joukkueella tsemppi-sarjaan. Pelaajia oli mukana kaikkiaan 10. Tytöt sijoittuivat sijalle 48 (sarjassa yhteensä 80 joukkuetta).

D-tytöt Etelän alueen viidensiä!

Etelän aluesarjan sijat 5-8 ratkottiin lauantaina 8.4. Kausalassa. PeTän lisäksi sijoista kisasivat kotijoukkue Tikkarit, Sibbo Vargarna ja Naarasleijonat.

PeTän tyttöjen päivä alkoi hienolla 2-0 voitolla kotijoukkueesta. Toisessa pelissä Sipoon tytöt antoivat kovan vastuksen ja voittivat ensimmäisen erän. PeTän tytöt eivät kuitenkaan antaneet periksi vaan toisen erän 0-5 tappiotilanteesta huolimatta käänsivät pelin itselleen voittamalla kaksi seuraavaa erää ja näin koko pelin lukemin 2-1.

Viimeinen peli NaLea vastaan oli taas PeTän näytöstä - NaLe kaatui suoraan ja selvästi 2-0. Kolmella voitolla PeTä turnausvoittoon ja Etelän aluesarjan sijalle 5 (sarjassa yhteensä 22 joukkuetta).

Kausalassa pelasivat Emmi, Eevi, Alina, Minna sekä Hanna ja valkkuna hääri Pasi.

Onnittelut tytöille hienosta turnauksesta ja koko joukkueelle hyvin menneestä kaudesta!

Emmi ja Eevi puolustamassa Kausalan tyttöjen hyökkäystä

Kultaa!

D-tytöt matkasivat loppiaisena Koijärven Kunnon 80v. juhlaturnaukseen Forssaan. Vastassa oli 4 joukkuetta: kotijoukkue KoiKu, Karkkilan Pojat, Maskun Kataja ja Blues Volley. Alkusarja pelattiin periaatteella kaikki kaikkia vastaan.

PeTän turnaus alkoi hienosti 2-0 voitolla Maskun Katajasta ja myös KaPo kaatui selkein numeroin 2-0.
KoiKu osoittautui turnauksen pahimmaksi vastukseksi ja kahden erän ottelussa toinen erä menikin KoiKulle. Tuttu vastustaja sarjapeleistä eli Blues Volley oli myös tiukka vastus tälläkin kertaa mutta lopulta voitto irtosi selkeästi 2-0. Alkusarjan voitto hienolla kokonaispelillä PeTälle.

Sijoituspeleihin pääsivät neljä parasta joukkuetta eli PeTä, KoiKu, Masku ja Blues. Pronssista kisasivat Masku ja Blues, kullasta alkusarjan kaksi parasta joukuetta eli PeTä ja KoiKu. PeTä johti loppuottelua alusta asti ja vei voiton selkein numeroin 2-0. Hopealle KoiKu ja pronssia sai Blues Volley.

Kultamitalijoukkueessa pelasivat Alina Hurttala (joka myös palkittiin joukkueen tsempparina loppuottelussa), Minna Kauhanen, Hanna Leppä, Emmi Laakso, Karoliina Fyhr ja Siiri Pulkkinen. Joukkuetta valmensi Pasi Välimäki.

Onnittelut  joukkueelle hienosta saavutuksesta!

Pasi ja tytöt
Hanna, Karoliina, Alina, Siiri, Minna ja Emmi

D-tytöt voitokkaina Hollolassa

D-tytöt pelasivat hienon aluesarjan turnauksen sunnuntaina 18.12. Hollolassa. Vastassa olivat BV Järvenpäästä, Salpis, Mäntsälän Urheilijat sekä Vihdin Lentopallo. Tytöt voittivat kaikki ottelunsa - kolme ottelua suoraan 2-0 ja Bluensinkin hienosti 2-1.

PeTän joukkueessa pelasivat Alina Hurttala, Emmi Laakso, Minna Kauhanen, Siiri Pulkkinen ja Eevi Schalin. Joukkueessa pelaavat heidän lisäkseen myös Hanna Leppä ja Karoliina Fyhr.

Tytöt pelasivat huikean syyskauden aluesarjassa - 12 ottelua, joista 11 voittoa. Joukkue lähtee joulutauolle Etelä-Suomen aluesarjan 2.lohkon kärkipaikalta. Onnittelut tytöille hienosta saavutuksesta!