25Ronja Kivisaari(2002)
28Nea Iisakkala(2003)

Joukkuetta valmentavatTiina Hurttala ja Vesa Kauppi
 Joukkueen johtoNina Moilanen

Joukkue koostuu Nurmijärvellä ja lähikunnissa asuvista pelaajista, jotka ovat olleet lajin parissa jo useamman vuoden ajan. Tytöt pelaavat kaudella 2019-2020 liiton A-tyttöjen sarjassa sekä naisten 2-sarjassa yhdessä B-tyttöjen kanssa.

Anna-Marin ja Ronjan torjunta vaimentaa JaJan hyökkäystä, puolustus eli Jessica, Oona, Aksu ja Ada valmiina poimimaan pallon.
Jessica yläilmoissa.

4. pooliturnaus Perttulassa

Kevätkauden ensimmäinen sarjaturnaus pelattiin kotiturnauksen merkeissä lauantaina 25.1.

Perttulaan olivat matkanneet joukkueet Jalasjärveltä ja Tampereen Messukylästä, Raison jäädessä pois tästä turnauksesta.

Päivän aikana pelattiin kolme peliä, kaikki pitkiä ja erittäin tasaisia. Jokainen joukkue voitti yhden ottelun 2-1, joten niukan piste-eron turvin päivän ykkönen oli MesTo, PeTä kakkonen ja JaJa kolmas.

Kausi jatkuu huhtikuussa välieräturnauksella ja toukokuussa ovat vuorossa sijoituspelit.

Lisäys maaliskuussa: Koronaviruspandemian johdosta Lentopalloliiton sarjatoiminta lopetettiin maaliskuussa eikä loppukauden turnauksia enää pelattu.

Keimolassa pelasivat Oona, Anna, Ronja, Saara ja Emma sekä Senni, Alina, Ada, Aksu ja Jessica. Valmennuksen hoitivat Pasi ja Tiina.

Keimola Lentis

Järjestyksessään 30. Keimola Lentis -turnaus pelattiin 4.1 Vantaalla. Tähden A-tytöt olivat mukana turnauksessa kymmenen tytön voimin ja osallistuivat naisten B-sarjaan, jossa oli mukana yhteensä viisi joukkuetta.

Turnaus pelaattin periaatteella kaikki kaikkia vastaan ja otteluissa pelattiin aina kaksi erää. Tytöt pelasivat päivän aikana hyviä otteluita, joista tuloksena oli kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä. Jokaisesta voitetusta erästä sai yhden pisteen, joten Tähden tytöillä oli kuusi pistettä päivän päätteeksi. Tämä riitti voittoon, sillä kakkosella ja kolmosella oli molemmilla viisi pistettä.

Hieno vuoden alku tytöiltä, tästä on hyvä jatkaa kevätkautta. Onnittelut joukkueelle ja valmentajille!

3. pooliturnaus Tampereella

Linnainmaan koululla pelattiin lauantaina 23.11 lohko F2 neljän joukkueen eli emäntäjoukkue MesTon, KaLen, JyLen ja PeTän kesken.

Päivän aikana nähtiin Tähden tyttöjen toimesta hienoja syöttöjä, vastaanottoja ja puolustuksia mutta kun torjunta ei ihan ollut kohdillaan eivätkä omat hyökkäyksetkään jääneet vastustajien kenttään, oli päivän saldona yksi voitto ja kaksi tappiota.

Sarjapelit jatkuvat taas ensi vuoden puolella 4.poolin merkeissä.

Evästauolla pelien välissä.

2. pooliturnaus Jyväskylässä

Syksyn toinen sarjaturnaus pelattiin Jyväskylässä 2.11 ja vastassa olivat joukkueet Raisiosta, Ylöjärveltä ja Jyväskylästa. Tähden tyttöjen päivä alkoi pelillä Loimun joukkuetta vastaan. Ensimmäinen erä mentiin vastustajan tahdissa mutta toiseen erään tytöt saivat pelinsä kulkemaan ja siitä hieno voitto. Tarvittiin siis kolmas ja ratkaiseva erä, jonka sitten Loimu vei nimiinsä PeTän hienosta erän alusta huolimatta.

Toinen peli pelattiin Ryhtiä vastaan. Tyttöjemme peli ei kulkenut koko ottelun aikana toivotulla tavalla, joten vastustajalle voitto suoraan kahdessa erässä.

Tämän jälkeen vuorossa oli kahden pelin mittainen tauko, jonka tekikin tytöille hyvää - päivän viimeisessä pelissä JyLeä vastaan nähtiin hienoa ja iloista joukkuepelaamista. JyLe antoi hyvän vastuksen ja vei toisen erän mutta kolmanteen joukkueemme kokosi taas rivinsä ja vei sen sekä ottelun nimiinsä 2-1.

Jyväskylässä mukana olivat Alina, Aksu, Elisa, Emma, Jessica, Oona, Ronja, Saara ja Senni sekä huoltajan roolissa Anna-Mari. Joukkueen pelit jatkuvat taas kolmen viikon kuluttua seuraavan turnauksen merkeissä.

1. pooliturnaus Jalasjärvellä

Lauantaina 12.10 pelattiin A-tyttöjen lohko F2 Jalasjärven Kirkonkylän koulun tilavassa salissa, jossa oli myös hyvä katsomo ja buffetti runsaslukuista yleisöä varten.

Useimpien tyttöjen matka Etelä-Pohjanmaalle oli startannut jo perjanta-iltana ja autokunnittain yövyttiin matkan varrella, jolloin aamun aloituksesta ei tullut niin aikainen.
Yhdeltätoista startattiin ulkolenkin merkeissä ja päivän ensimmäinen peli alkoi kello 12 Tamperelaista MesToa vastaan. Perttulan tytöt saivat heti hyvän pelivireen päälle ja hienolla yhteispelillä voitettiin tiukka avausottelu 2-1.

Sitten yhden ottelun mittaiselle ruokatauolle, jonka jälkeen verkon toiselle puolelle asettui emäntäjoukkue JaJa. Vastustajan kovakätiset laiturit iskivät korkealta ja kovaa eikä PeTän torjunta saanut hyökkäyksiä kiinni, mutta hyvin pelannut puolustuksemme noukki vaimennuspalloja ja hyvällä pössiksellä pelanneet tyttömme veivät ensimmäisen erän 25-20. Toinen erä meni sitten selvästi JaJa:lle mutta kolmannessa taas taisteltiin rintarinnan loppumetreille asti, kunnes JaJa vei ratkaisupallon ja siten koko ottelun 2-1.

Päivän viimeiseen otteluun JyLeä vastaan ei sitten tsemppi enää riittänytkään vaan vastustaja vei ottelun helposti 2-0.

Ottelut menivät päivän aikana sen verran ristiin, että tyttöjemme yhdestä voitosta ja yhdestä erävoitosta huolimatta sijoitus oli lohkon viimeinen. Kolmen viikon päästä pelit taas jatkuvat samassa lohkossa mutta ainakin osittain eri vastuksilla.

Viimeisen pelin jälkeen oli vielä edessä pitkä kotimatka pimenevässä illassa. Kiitos kaikille tukijoukolle ja erityisesti autokuskeille - hyvin vedetty päivä taas!

Jalasjärvellä pelasivat Ada, Aksu, Anna, Elisa, Jessica, Nea, Oona, Ronja, ja Saara sekä keskiosastoa vahvistamassa ollut Essi.

Kouvolassa mukana olivat Jessica, Saara, Anna-Mari, Alina, Senni, Emma ja Elisa sekä Oona, Ada ja Ronja

Tasoturnaus Kouvolassa

Uusi sarjakausi käynnistyi Kouvolan Utti-halissa lauantaina 21.9 pelatulla A-tyttöjen lohko 8:n tasoturnauksella. Mukana olivat NaLe, PuMa, KoLe-57, KaPo ja PeTä. Vastukset olivat tällä kertaa kovia ja kun PeTän tyttöjen omakin peli ylsi vain ajoittain osaamista vastaavalle tasolle, oli joukkueen tyytyminen turnauksen viimeiseen sijaan. Pelit jatkuvat kolmen viikon kuluttua F-lohkossa.